Hypothecaire Lening Vergelijken

Hieronder vind je een aantal aanbieders van hypothecair krediet. De rente op deze website is de minimum rentevoet, maar voor hypotheken heeft de persoonlijke situatie meestal ook een sterke invloed.

Product min max vanaf Detail
Creditcourt
Hypotheek
€50,000 €400,000 3.38% 125% Hypotheek – Vb.: U leent €10000. Looptijd is 48 maanden. Aan een JKP van 10,50% (Vaste debetrentevoet: 10,50%) betaalt u maandelijks €253,75. Het totaal terug te betalen bedrag is €12180,07. Aanvraag

hypothecaire leningDe rentevoet is bij geen enkele lening zo belangrijk als bij de hypothecaire lening. Wanneer je een hypotheek neemt met een paar procenten minder kan dit je al snel enkele duizenden euro’s besparen.

De rentevoet bij een hypothecaire lening is lager dan bij andere leningen. Dat komt omdat het huis als onderpand dient en het ook om een langlopende lening gaat. Niettemin is 0.50% verschil over 20 jaar nog altijd een behoorlijk bedrag. Hypotheken vergelijken is dus de boodschap.

Waar moet je aan denken bij de aanvraag van een hypotheek?

Een vaste job is bijna een must, tenzij er iemand borg voor je staat. Men zal waarschijnlijk een belasting aangifte vragen en een aantal recente loonfiches. Ook zal men vragen naar eventuele andere leningen of vaste maandelijkse kosten.

Wanneer je een huis op oog hebt moet je rekening houden met hoeveel geld je kan lenen. Met een voorschot zal je bijna altijd meer kunnen lenen. De kredietverstrekker zal normaal gezien niet toestaan dat je meer afbetaald dan 1/3 van het netto gezinsinkomen.