Bij het kijken van sportwedstrijden denken we al gauw aan gezelligheid, borrelhapjes en drank. Daar kunnen nootjes niet bij ontbreken. Vrijwel iedereen lust het, het is makkelijk weg te eten en bovendien bevatten noten in tegenstelling tot veel andere borrelhapjes veel voedingsstoffen. Er zijn veel verschillende soorten noten, maar tijdens een voetbalwedstrijd kies je toch graag voor de soort die het meest in de smaak valt. Bij sportwedstrijden staan vaak pinda’s, cashews, pistachenoten of hazelnoten op tafel. Maar wat je eigenlijk nog het meest ziet zijn borrelnoten. Deze noten zijn pinda’s met een krokant laagje. Ze komen in verschillende smaken, met allerlei verschillende specerijen.Noten kopen bij Branderij Joost zijn geschikt om deze borrelnootjes bij te halen.  Het woord zegt het zelf eigenlijk al, borrelnoten zijn goed geschikt voor een borrel. Vandaar dat ze bij sportwedstrijden ook het lekkerst zijn om te eten. Klik hier om meer te weten te komen over allerlei soorten noten. 

Noten in verschillende soorten en smaken

Er zijn ontzettend veel soorten noten. Allereerst zijn er de pistachenoten. Pistachenoten hebben een groene kleur en een heel eigen smaak. Ze worden tevens gebruikt in allerlei verschillende gerechten. Pistachenoten worden bijvoorbeeld gebruikt om warme gerechten mee te garneren, vooral in de Italiaanse keuken. Ook wordt de smaak van pistachenoten gebruikt in schepijs. Daarnaast bestaan er de cashews. Cashews worden ook gebruikt in warme gerechten. Dit gebeurt veelal in de Indonesische keuken en ook wordt er soms pesto van gemaakt. Macadamia noten zijn ook nog een soort. Macadamia noten zijn grote bolvormige noten met een romige smaak en een krokante bite. Wat het leuke is aan noten, is dat ze gecombineerd ook goed smaken. Vaak worden verschillende noten samen verkocht. Verschillende soorten noten in een hap zorgt voor een echte smaakexplosie

Noten kopen bij Branderij Joost

Er zijn vele locaties waar je noten kunt kopen. Elke supermarkt heeft een apart schap voor noten en borrelhapjes. Het lekkerste is wel om noten te kopen bij een authentieke notenverkoper. Zij zijn gespecialiseerd in noten, verkopen de beste soort noten en hebben er ook alle aandacht voor. Noten bij Branderij Joost zijn hier een voorbeeld van. De noten worden daar met aandacht gebrand, geselecteerd en gezouten. Op die manier krijg je in feite de beste kwaliteit noten die je kunt kopen. Dit maakt ook dat je de noten op die manier in de meest pure vorm krijgt. Weliswaar wordt er af en toe zout aan toegevoegd, maar verder zijn het de beste noten die je kunt krijgen.